Avventura

Dé outdoor speciaalzaak voor enthousiaste buitensporters en professionals.

Wij werken graag met Avventura samen voor alle een- of meerdaagse avonturen omdat ze zeer kwalitatieve producten in hun gamma hebben, maar ook de juiste kennis en advies in huis hebben. Dat laatste is ook de reden waarom we onze klanten met een gerust hart naar hen doorsturen.

Website: https://avventura.be/ 
Instagram: @avventuraoutdoor


Black Diamond

Het merk bij uitstek als het gaat om klimmen of skiën. Voor zowel kledij, als materiaal grijpen wij vaak naar dit merk.

Bij het gebruik van Black Diamond producten voel je gewoon de push naar perfectie. Je voelt het streven naar de hoogste kwaliteit en dat maakt ieder avontuur net dat tikkelte meer "wauw".

Website: https://www.blackdiamondequipment.com/en_BE/ 
Instagram: @blackdiamond


Projekt Printing

Kjell is een jonge, lokale ondernemer waar we graag mee samenwerken voor al ons drukwerk. 

Zijn reactiviteit en flexibiliteit zijn een absolute troef voor ons. Verder is hij ook niet vies van wat uitdaging of iets nieuws wat wij als avonturiers natuurlijk heel leuk vinden.


Roll'eat

Wij, de Iðunn boys, houden van avontuur èn onze dierbare natuur. Daarom proberen we, waar mogelijk, duurzaamheid na te streven. Roll'eat is dan ook een no-brainer voor ons. 

Tijdens onze vele avonturen, maar ook in het dagelijkse leven, nemen we vaak een lekkere lunch mee. Met de Roll'eat producten kan dit zonder wegwerp plastiek. 

Wij zijn dan bijzonder trots op het gebruik van de Roll'eat producten. Hun alternatief voor weggooizakjes en wegwerpfolie, doet ons dubbel zo hard genieten van ons eten.

Website: https://rolleat.com/ 
Instagram: @rolleat.offial


West Site

Reeds 30 jaar de bekendste boardshop in het Gentse. Ze hebben alles wat je nodig hebt voor eender welke boardsport, op het droge, op het water èn op de sneeuw.

We werken in het algemeen graag met hen samen, maar als het gaat om splitboarden zijn zij by far our one & only partner. Ze hebben een heel breed gamma in de verkoop maar ook in de verhuur. Waardoor je sowieso geholpen bent.

Website: https://www.west-site.com/nl/ 
Instagram: @westsitegent