Jouw Iðunn team


Wij zijn 4 vrienden die verzot zijn op avontuur en unieke ervaringen. Deze delen we graag met anderen, want de dankbaarheid die daar uit voortvloeit geeft ons een absolute kick.

Met Iðunn willen we enerzijds de deur naar avontuur openen voor beginners en anderzijds ook die doorwinterde outdoor lovers voorzien van memorabele momenten.

Aangesloten bij de KBF geeft ons de zekerheid dat de deelnemers een goede verzekering genieten. Want iedere deelnemer aan activiteiten moet ook effectief KBF-lid zijn, daarom niet noodzakelijk bij onze vereniging. (Ben je dit nog niet, helpen we daar graag bij).

Bob

Steeds op zoek naar unieke momenten en activiteiten samen. Als kind 3 jaar in Egypte gewoond, waarna het verlangen naar avontuur en reizen alleen maar groter is geworden.

Verkent de wereld het liefst met de rugzak en slaapt wanneer het maar even kan onder de blote sterrenhemel. Zal eerder luisteren dan spreken. Vrienden kennen hem als zotte dromer en eeuwige optimist.

"Adventure begins at the end of your comfort zone."

Favoriete sporten: alpinisme, rotsklimmen & (tour)skiën

Louis

De passie voor sport gevonden na zijn studies en nooit meer losgelaten. Snowboarden in de winter, surfen in de zomer en in tussentijd trainen voor Ironman/triatlon events. Anno 2022 zet hij zijn schouders samen met 3 compadres onder Iðunn waar ook zijn scoutsverleden naar boven komt. 

Find your limits and break them is a code to live by!

Favoriete sporten: Fietsen, Snowboarden & Surfen

Jens

Altijd getriggerd geweest door avontuur. Zijn eerste stapjes in de natuur gezet met de jeugdbeweging. Slapen in een tent, jezelf voorzien van eten, je wassen in de rivier, ... Volledig afhankelijk zijn van jezelf en wat je rondom jou vindt, is wat dit zo uniek maakt.

De drang naar avontuur zijn in zijn twintiger jaren alleen maar toegenomen. Reizen naar de ongerepte natuur, tot rust komen in de bergen maar ook de limieten van het eigen lichaam opzoeken met endurance-gerelateerde sporten. Op zijn best op een plek waar je beseft: "hier zijn nog niet veel mensen voor mij geweest".

"It's not the altitude, it's the attitude."

Favoriete sporten: Trailrunnen, hiken & skiën

Pieterjan

In 2013 verloor Pieterjan zijn hart aan de pure Noorse natuurlijke schoonheid tijdens zijn Erasmus in Noorwegen. Zijn sportieve kant groeide uit tot een passie voor outdoor sporten en eindeloos avontuur.

Elk avontuur bij hem is het begin voor een volgend!

Om deze passie te delen en zijn avontuurlijke microbe door te geven, richtte hij Iðunn op. 

"Echte spijt kan je maar hebben van de dingen die je niet gedaan hebt."

Favoriete sporten: Triatlon, Splitboarden & Alpinisme.