Winter Experience
Programma

Dit avontuur is ons parade paardje die nog niemand ontgoocheld heeft.

We starten ons avontuur een beetje touristisch met een city trip in Oslo, waar we jullie nog laten genieten van de stads- en hotelluxe. Om de spanning op te bouwen eindigen we de citytrip met een frisse duik in de fjord in combinatie met een Noorse sauna.

Eens we op onze vaste stek ten westen van Oslo zijn, volgt het ene avontuur het andere op. Vanuit de gezellige hostel gaan we ijsklimmen, hondensleeën, een eigen iglo graven, tourskiën, ... Hiervoor hebben wij zeer aangename topgidsen die jullie veel nieuwigheden zullen laten ontdekken zonder daarvoor het gevoel gehad te hebben te veel uit de comfortzone gegaan te zijn. Ook met hoogtevrees kan je klimmen, desnoods tot een bepaalde hoogte.

Jullie hebben de vrijheid om er af en toe zelf op uit te trekken. We hebben daarvoor voldoende wagens, maar over het algemeen blijven we samen in groep. Eten doen we ook samen en zit in het budget.

Op de tweede zaterdag van januari houden we vanaf 14u in de namiddag te Gent een infomoment over de trip in combinatie met een kliminitiatie. Daar zullen veel vragen beantwoord worden. Mocht je toch met enkele prangende vragen zitten, mogen jullie die steeds stellen door ons te contacteren.

Prijs

De prijs voor dit onvergetelijke avontuur is € 1400,-.

De betalingen verlopen in drie schijven: 10% voorschot bij inschrijving, 50% vóór 1 november en de resterende 40% 1 maand vóór vertrek.

What's in it?

+ Accommodatie van zaterdag tot zondag

+ Vol pension

+ Lokale gidsen

+ Huur materiaal

What's not in it?

- Transport

- Alcohol

- Verzekeringen: annuleringsverzekering, ongevallenverzekering, ... 

Inschrijven